DisplayLink Forum  

Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-25-2013, 02:16 PM   #1
vanhoand
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Default No Taskbar Icon after install - Targus ACP70USZ USB 3.0 Dock

Hello,
I'm tried installing the drivers/software for my newly purchased Targus USB3.0 docking station (ACP70USZ) and seem to be having some trouble getting everything to work correctly. I've got a brand new Lenovo T530 running Win7 Pro.

After plugging in the hardware, the auto install window popped up and all drivers installed correctly except for USB audio driver and the Ethernet driver.

I then downloaded the latest HW firmware as well as the latest DisplayLink drivers to make sure everything is up to date. However, after the install, the taskbar icons used to control multiple monitors never appeared.

In the device manager, the only "issue" is with the DisplayLink Ethernet adapter. It says the driver is up to date but "the device cannot start Code10". I should mention that the usb ports appear to be working on the docking station...

I've attached the log files taken with the DisplayLink diagnostic tool. Any help would be appreciated. By the way, my main concern isn't with the audio or the ethernet... I just need the multiple monitor support...

Thank you
Attached Files
File Type: zip MOBILESOUNDCART_20130526_095857.zip (233.7 KB, 13 views)
vanhoand is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 04:55 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
JamesH's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,023
Default

Hi,

By the latest HW firmware do you mean the firmware for the dock's hub?

Thanks,
James
JamesH is online now   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 05:37 PM   #3
vanhoand
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Default

here's the two files I attempted to load (from the Targus website):

ACP7_firmware_v4401_20130508.exe

DisplayLink_7.2M1.exe

I believe the last one is also the latest driver on the displaylink site.
vanhoand is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 03:43 PM   #4
JamesH
Senior Member
 
JamesH's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,023
Default

Hi,

Thanks for the information - we're trying to reproduce this issue internally.

Thanks,
James
JamesH is online now   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 04:26 PM   #5
vanhoand
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Default

got it to work. the usb3.0 host controller driver was the issue. the win7 driver updater said it was the most recent but the intel website showed otherwise.
thanks
vanhoand is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
acp70usz, driver issue, targus, taskbar icon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.