Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: Windows 8 Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-25-2012, 09:22 AM   #1
spellinn
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Default v7 beta and NVidia Quadro FX single screen only

I am testing Windows 8 on my HP Elitebook laptop via a docking station that uses the DisplayLink technology to connect to two screens (one via VGA, the other via DVI)

Originally I had both screens working OK under the native graphics drivers, but upon installation of the correct NVidia drivers (v302.80) the DVI-connected monitor is no longer detected.

I've installed the DisplayLink v7 beta but this has not resolved the issue.

I have captured a support trace using your tool - where should I send this too?

Regards

Neil
spellinn is offline  
Old 07-26-2012, 07:22 AM   #2
mlukaszek
Senior Member
 
mlukaszek's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 313
Default

Attaching logs to the thread is the easiest and preferred way. Thanks.
mlukaszek is offline  
Old 07-27-2012, 12:21 PM   #3
spellinn
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Default Logs attached

I have to say I'm not comfortable posting lots of sensitive details about my system on a public forum, but if it helps to resolve the issue....

Regards

Neil
Attached Files
File Type: zip NEIL-LAPTOP_20120725_101624.zip (283.5 KB, 301 views)
spellinn is offline  
Old 08-21-2012, 11:20 AM   #4
spellinn
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Default

Any update on this issue? I'm about to update to Windows 8 RTM, and it would be good to get my second monitor back up and running.

Cheers

Neil
spellinn is offline  
Old 08-30-2012, 08:24 AM   #5
mlukaszek
Senior Member
 
mlukaszek's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 313
Default

Quote:
Originally Posted by spellinn View Post
Any update on this issue? I'm about to update to Windows 8 RTM, and it would be good to get my second monitor back up and running.
Please try with Win8 RTM, and attach logs if this is reproduced again. Thanks.
mlukaszek is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.