Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-03-2017, 01:49 PM   #31
luckman212
Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 43
Default

I have 10.12.5 Beta (16F71b) installed and it's not working well for me- no display at all (just black screen) on my DisplayLink monitor. If I roll my mouse onto it, that does show but no desktop background and dragging a window there just makes it disappear.

edit: I am on the final 10.12.5 now (16F73) and my DL connected display works again. Mystery.

Last edited by luckman212; 05-17-2017 at 12:56 PM.
luckman212 is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 09:18 PM   #32
vr6mole
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default

Here is a datapoint that might help others:

2014 rMBP with discrete video card will cause the scrambled screen issue 100% of the time when the discrete video card is being used. I can monitor this in the energy section of activity monitor. Launching certain applications requires "High Perf GPU".

I can also replicate the issue 100% of the time when I disable "automatic graphic switching".

Co-workers with 2015 rMBP is able to use discrete video card without any issues. Other users with 2015 rMBP and no discrete video card never experience the issue.

Hope this helps others...
vr6mole is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 04:43 AM   #33
spencerthew
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
Default

This was posted a month ago and there have been no updates. Mine doesn't work AT ALL with my macbook pro, whereas it used to. I say, either update the driver appropriately, show me how to make it work, or send me my money back... Because this is infuriating, and the product isn't maintaining the standards for and specifications for which it was purchased. I'd really rather write a glowing thank you than a condemning review...
spencerthew is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2017, 12:52 PM   #34
stfm
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 16
Default

I have a Macbook Pro 13" middle of 2012, and I am still running 10.12.3 which works very well. Does anyone have experience with this setup running 10.12.4?

I don't understand how every single release can mess up so much... Apple seems to be remaking driver code all the time, breaking compatibility to everything you have connected.
stfm is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:30 PM   #35
phrogg
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 11
Default Working with 10.12.5??

So, has anyone with the issues in this thread upgraded to 10.12.5 yet to see if Apple's bug that is causing this has been resolved yet? I'm still keeping my machine at 10.12.3 just to keep my monitors working.
phrogg is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 06:37 PM   #36
luckman212
Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 43
Default

I'm on 10.12.5 and it was working Ok for me. I see DL 3.1 was released yesterday I have't tried yet but that should be even better.
luckman212 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.