Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-21-2017, 01:02 AM   #1
godlikeguru
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default Diamond BVU5500H DisplayLink USB 3.0

xrandr does not find display, nor does Display app after installing 1.3.52 driver
Running XFCE4, kernel version 4.4.0.64 - generic, xorg ver 1.184.
Display is an AOC Agon 27" LED (AG271QX)
lsusb reveals DisplayLink device.
All updates and dist-ugrades applied.
godlikeguru is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2017, 08:21 AM   #2
mlukaszek
Senior Member
 
mlukaszek's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 271
Default

Please attach logs from our Linux Support Tool.

Thanks,
Michal
mlukaszek is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2017, 09:33 PM   #3
godlikeguru
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 2
Default BVU5500H - log file from DLSupportTool

Here is the zip created from the tool. You'll see xrandr.txt has no entry for the monitor.
I have 2 AOC monitors, one is connected from the HDMI jack on my laptop. For the other monitor I want to use the BVU5500H.
Attached Files
File Type: zip merrimack_2017-03-21T18:24:48.732517.zip (77.9 KB, 0 views)
godlikeguru is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
16.04 lts, diamond

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.