DisplayLink Forum

DisplayLink Forum (https://displaylink.org/forum/index.php)
-   Mac Software (https://displaylink.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   BigSur 11.5.1 just 640x480 resolution (https://displaylink.org/forum/showthread.php?t=67862)

medalist 08-23-2021 08:34 AM

BigSur 11.5.1 just 640x480 resolution
 
I'm using the Workingstation Four, but all monitors connected to the DP2 have the only one resolution of 640x480.

What can I do, to gat 1920x1080 ?

KatarzynaKowalczyk 08-25-2021 11:43 AM

Hello,

Thank you for reaching out!

Can you please point me to the exact device that you have?
Is it this one: https://www.f2parts.com/product/base...q10-cahub-hg0g ?

Thank you

medalist 08-25-2021 12:23 PM

Quote:

Originally Posted by KatarzynaKowalczyk (Post 92525)
Hello,

Thank you for reaching out!

Can you please point me to the exact device that you have?
Is it this one: https://www.f2parts.com/product/base...q10-cahub-hg0g ?

Thank you

YES exactly , do you have any solution for it?

KatarzynaKowalczyk 08-25-2021 01:01 PM

Hello,

lease gather logfiles that will show me a bit more: How To Report Macos Issues to DisplayLink

You can attach the logs to your next message.
Thank you.

medalist 08-25-2021 01:59 PM

1 Attachment(s)
Here the log file:

Attachment 4152

medalist 08-27-2021 06:39 AM

no one can help?

ndanner23 10-20-2021 08:20 PM

Same issue with different equipment
 
I am having trouble using the Diamond Multimedia BVU5500H USB to HDMI adapter (using DisplayLink) with the NewerTech HDMI Headless 4k Display adapter (NWTADP4KHEAD) aka an "hdmi dummy plug". With the NWTADP4KHEAD in the HDMI port of the BVU5500H it only has one resolution 640x480. The BVU5500H works as expected with an actual HDMI display (resolutions up to 4k) and the NWTADP4KHEAD works with other HDMI outputs/adapters (also resolutions up to 4k). Does someone recommend a brand of headless hdmi dummy you recommend or is it possible to put the adapter in a mode where it emulates a display without one? I am using a Mac running macOS 11 with current updates i7 4-core 4.0ghz with 32gb RAM and over 2.5 Tb of storage.

Franco Nori 11-24-2021 07:58 PM

Same issue here
 
Quote:

Originally Posted by medalist (Post 92519)
I'm using the Workingstation Four, but all monitors connected to the DP2 have the only one resolution of 640x480.

What can I do, to gat 1920x1080 ?

I am having the same issue here.

Does anyone have a solution to this matter?

I am using the Baseus Working Station Four-Screen Multifuncional Type-C HUB Adapter.

MacOs Big Sur 11.6 on a 16" 2019 Macbook Pro.

Thank you in advance.


All times are GMT. The time now is 08:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.