DisplayLink Forum

DisplayLink Forum (https://displaylink.org/forum/index.php)
-   Mac Software (https://displaylink.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   No monitor detected (https://displaylink.org/forum/showthread.php?t=67679)

DmitryAE 05-11-2021 10:38 AM

No monitor detected
 
Macbook Air M1 / 11.3.1
Dell D6000

DisplayLink says 'No monitor detected' every time I reboot my mac. After reconnecting cable or switching off/on dock station monitors immediately appear. Really annoying :(

Login screen extension is installed but I really don't understand what it does, monitors doesn't work before restart a dock/reconnect cable. But If I restart the dock/reconnect cable then monitors appear on login screen even extension is not installed....... :confused:

joaojunior 05-14-2021 12:06 PM

Hi,

I have the same issue, I use Dell 180 W Dock Station WD19 and MacBook Pro with Big Sur.

I found this topics:

https://www.dell.com/community/Inspi...l/td-p/7691233

https://www.dell.com/support/kbdoc/p...c#Dual_Monitor

DmitryAE 05-14-2021 12:17 PM

Quote:

Originally Posted by joaojunior (Post 91906)
I have the same issue, I use Dell 180 W Dock Station WD19 and MacBook Pro with Big Sur.

Hello, sir.

It seems WD19 doesn't use DisplayLink technology. I think you just not need use DisplayLink Manager at all. It does nothing with you dock station.

DmitryAE 05-20-2021 04:35 AM

Any news?
 
Hello all,

Any solution? Do you all reconnect cable or switch off/on your dock after Macbook turned on? May be anyone has script to tell dock: "hello, check monitors, please"?

Thanks.

JakubDabrowski 05-20-2021 09:39 AM

Hello DmitryAE,

Thank you for reaching out to us here on the forum.

May you please follow this guide and gather log files for me? They are essential for a proper issue analysis.

You can either attach them here or send your issue description with log files to our email address: technical-enquiries@synaptics.com

Kind regards,
Jakub

DmitryAE 05-20-2021 10:58 AM

Hello Jakub.

Just sent you private message via forum also sent message to email you said.

Thank you.

AlexS 05-20-2021 03:28 PM

Same issue
 
Hi,

Been using USB 3 Display adapter through Other World Computing for several years, we are using the adapter to go to a VGA monitor. After the most recent MacOS 10.15 update, it consistently says "no monitor detected". I've uninstalled and reinstalled the DisplayLInk Manager 1.3 software several times. I then tried removing it and going back to the 5.2.5 installation, verified the KEXT was loaded properly. Still nothing. I've checked that in System Report it is showing up in the USB device list and the product ID isn't one of the ones you warn indicate it didn't boot properly. So, what do we do next?

Thanks in advance,
Alex

donmontalvo 05-21-2021 03:12 PM

Quote:

Originally Posted by JakubDabrowski (Post 91931)
Hello DmitryAE,

Thank you for reaching out to us here on the forum.

May you please follow this guide and gather log files for me? They are essential for a proper issue analysis.

You can either attach them here or send your issue description with log files to our email address: technical-enquiries@synaptics.com

Kind regards,
Jakub

Thanks for the URL, very helpful info.


All times are GMT. The time now is 02:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.