DisplayLink Forum

DisplayLink Forum (https://displaylink.org/forum/index.php)
-   Windows Software (https://displaylink.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   USB Keeps Dropping (https://displaylink.org/forum/showthread.php?t=1310)

ITCharleston 11-29-2011 03:22 PM

USB Keeps Dropping
 
My client has a UGA-125 and I'm trying to get it working on XP Pro. When he plugs it in, it is recognized as a USB device but then drops it. This process just keeps repeating every 5 seconds or so until I unplug it.

It works on my 7 Pro computer, so I'm pretty sure the device is good.

Other devices work in the USB ports, so I'm pretty sure they are good.

I am using the 6.1 drivers from the web.

Any suggestions?

zpeterson-ATI 12-22-2011 07:40 PM

i have this issue with our USB-165. every so often a computer will just go on the fritz and drop and reconnect every 5 seconds or so. sometimes switching out the unit for the same model (but a different physical unit) fixes it, sometimes it doesn't. we have a terminal where one monitor is now out because we cannot resolve this issue.

Any solution/help would be nice.

Dan 12-23-2011 03:35 PM

Please follow up on this thread with a report as outlined in http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=269

Regards,

Dan.

zpeterson-ATI 12-27-2011 01:36 PM

Support Tool Version: 1.0.0.10

--------- Computer Info ---------

Computer Name: ADVBA-2332
Logged on as: ADVANCE-TRADING\rjones
Computer: Hewlett-Packard - HP Compaq dc7900 Small Form Factor MXL9110BQ0
OS: Microsoft Windows XP Professional (X86-based PC), Service Pack 3, English
OS Build: 2600 (Debug = False)
System Bios: Version 786G1 v01.08 built 2008-08-25
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz
Memory: 2029 MB
Free Space: 40420 MB
Primary Resolution: 1280x1024x32
Graphics: NVIDIA Quadro NVS 280 PCI (Microsoft Corporation) (NVIDIA)
Graphics Driver: 6.14.10.5673 Dated 2004-08-04
Installed Package: DisplayLink Core Software (5.5.29055.0) on 2011-12-20 Status is Installed
Installed Package: DisplayLink Graphics (5.5.29194.0) on 2011-12-20 Status is Installed
USB3.0 Host Controller Drivers Installed:
Installed Codec: Indeo® video 5.10 Intel Corporation R.5.10.15.2.55

DisplayLink Version: 5.5.29055.0

Optimize for Video: None (Uses default if DL is installed)

--------- Nivo Info ---------

Nivo's currently attached: PID_037B\\006775


Hardware IDs:

Plugable USB-VGA-165

Wim 12-28-2011 03:36 PM

When the device drops, does it still appear in device manager, or does it actually drop off the USB bus. Can you make sure that it is connected to a powered USB power (eg a powered USB hub) so it is getting enough power. This could be that the adapter is not quite getting enough power from the USB port.

Thanks

Wim


All times are GMT. The time now is 01:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.