Go Back   DisplayLink Forum > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: justauser
Forum: CLOSED - 8.2 Beta for Windows 03-13-2017, 11:26 AM
Replies: 7
Views: 17,515
Posted By justauser
problem with ethernet adapter

I installed beta 2 (without f.lux). The ethernet adapter stopped working. it wa working just prior to install. uninstalled and then installed 8.1 and ethernet still not working. will try a...
Forum: CLOSED - Windows 10 Software 06-26-2015, 12:06 PM
Replies: 3
Views: 4,445
Posted By justauser
Can you post a link in case others have the...

Can you post a link in case others have the issue, as it could help them
Forum: CLOSED - Windows 10 Software 06-23-2015, 08:42 PM
Replies: 3
Views: 4,445
Posted By justauser
Beta 2 fixes it for me

Had the same issue and 7.9 beta 2 fixed it for me
Forum: CLOSED - Windows 10 Software 06-08-2015, 03:44 PM
Replies: 1
Views: 2,959
Posted By justauser
Build 10130 and beta 7.9 - no ethernet or audi drivers

I have Windows build 11030 and the latest beta drviers. When I install no ethernet driver seems to be installed and no audio driver is installed. I have a plugable UH-3900. Any response from...
Forum: CLOSED - Windows 10 Software 06-08-2015, 03:36 PM
Replies: 4
Views: 5,108
Posted By justauser
don't see the file

looked in the directory and don't see the file. opened older versions with 7Zip and also don't see the file? Ideas?
Forum: CLOSED - Windows 10 Software 06-06-2015, 02:12 PM
Replies: 4
Views: 5,108
Posted By justauser
I have the same issue with the ethernet not being...

I have the same issue with the ethernet not being recognized. which build is the driver and did you run install?
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.