Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-01-2023, 05:31 PM   #1
jmd
Junior Member
 
Join Date: Sep 2023
Posts: 2
Default Video quit

I have a DL Plug & Display multifunction adapter running for several years. The video output (VGA & HDMI) suddenly quit. I have my network cable, an external drive, and my wireless mouse running off of it without issue. I disconnected everything, uninstalled and plugged back in with no success. the monitor works directly plugged into my Dell laptop.

Interestingly, Device Manager shows 2 instances. I've never looked, so I don''t know if this is new/different. (see attachment).

The device ID's are correct per https://support.displaylink.com/know...-at-all-or-i-g

Dell Inspiron, Windows 10

Suggestions?
Attached Images
File Type: jpg Display Link JMD.JPG (18.0 KB, 1 views)
jmd is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2023, 06:40 PM   #2
jmd
Junior Member
 
Join Date: Sep 2023
Posts: 2
Default Resolved?

3rd laptop reboot and the display came up normally, and Device Manager only showed 1 instance of the display adapter. Shrug.
jmd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.