Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-12-2021, 07:50 AM   #1
EverEve
Junior Member
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 9
Default Issue with a Startech.com dockingstation

Hello,

I am experiencing a problem with a Startech.com dockinstation (model usb3sdockhd)

https://www.startech.com/en-us/cards...rs/usb3sdockhd

and a HP notebook model HP ProBook 640 G5.

This docking has two monitor output ports, one HDMI and one DVI. When using the HDMI output to connect it to a HP monitor model EliteDisplay E232, I have random disconnections and flickering, while this doesn't happens when using the a VGA cable connected to a DVI-VGA adapter (the display doesn't have the DVI input port).

I'm using the last DisplayLink drivers 10.1.2762.0. Also tried to uninstall with the DisplayLink remove driver utility and install again.
The notebook has the last BIOS installed.

I have tried with another HDMI cable and the problem is still present.
Currently I've plugged the HDMI cable to the notebook port and it seems to work well.

Can anyone help me to solve the problem?

Thanks
EverEve is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.