Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-26-2021, 10:15 AM   #1
phzfn
Junior Member
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 9
Default Lagging mouse / course

Hi,

i am using a M1 MBP, with Mac OS 11.4 and DisplayLink 1.3.1.

This issue is present at a low level if I have one natively connected 4k screen + one DisplayLink-connected 4k screen. When having my Laptop Lid open (so having 3 screens in total) this issue increases heavily, I experience a very bad mouse/courser lag.

Is there anyone else also experiencing this issue? And are there plans to get this fixed?

Thanks!
phzfn is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2021, 01:18 PM   #2
DmitryAE
Junior Member
 
Join Date: May 2021
Posts: 20
Default

I have returned to the old version 1.3 of the driver. Newer driver has no benefits than older, but it seems to me that cursor moves more laggy there.

I use same configuration (4k(1440p DPI) natively, 4k (1080p DPI) DisplayLink, MBA) and have no difference in performance if a lid is opened or closed.
DmitryAE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.