Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-28-2014, 05:45 AM   #1
BillATS
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 3
Default Problem with 7.6 and Internet connectivity

I have a Dell Venue 8 Pro tablet. For months I've been following this thread: http://www.displaylink.org/forum/showthread.php?t=62313
waiting for some update to fix the problem where installing the DisplayLink Graphics breaks the ability to wirelessly duplicate my screen using Miracast.

Finally today I check the release notes on version 7.6, claiming to fix the problem. I downloaded and installed the update and was able to connect the tablet to my Plugable 3900 docking station, extend my screen to two external monitors and use my USB connected peripherals. I then disconnected the tablet from the dock and wirelessly duplicated the screen to my Netgear Push2TV PTV3000 connected to the HDMI port on my TV.

Then, I try to open the Internet....NOTHING...PAGE CANNOT BE DISPLAYED.
I check ipconfig for my network settings, everything looks right. Nothing on my LAN has changed in the last ten minutes. My wireless card is obviously working b/c I just used a wifi direct connection to connect to my PTV3000. I can still ping my gateway and connect to my router, I can even ping public dns servers 8.8.8.8 and 4.2.2.2.

BUT,

I try nslookup to a website and I get a 127.0.0.1 loopback, like it's looking at the tablet for dns settings instead of the router. I uninstall the DisplayLink Graphics software and behold, I can get online again. Am I missing something here? How can you fix one problem and then break something so central? Who is testing these before release? I am getting tired of having to go back to my boss and tell him why the docking station still won't work for these tablets. The Miracast duplication problem was bad enough, but no Internet is definitely a non-starter. Please look into this soon as you can. Let me know what you need me to send you to get started.
BillATS is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.