Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-03-2022, 12:43 PM   #11
Grönis
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 2
Default

i have the same problem, have contolled all my fhings and nothing works in webbroser now, have been working flawless for long time nog and now this

amazone prime - black screen
netflix - black screen
viaplay - black screen
Cmore - black screen
Hbo max - black screen

i have tried chrome and safari so far and same problem.

but if i remote the adaptor evryfing start to work as usal.
Grönis is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2022, 07:57 PM   #12
sontipheap
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 1
Default

This issue happened to me this week too all of a sudden. I have a suspicion it has to do with MacOS update. I had no issues switching to a Window machine.
sontipheap is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2022, 10:21 PM   #13
GlennyKravitz
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 1
Default Working in Firefox, not in others

I also have had the same experience after updating to OSX 12.3.1 In Safari and Chrome, the video on streaming services shows up as a black windows on either the extended monitors or the main MacBook screen

However...

It works without issue in Firefox. There is a setting within Firefox that allows the playing of DRM-controlled content, which is enabled by default. Video plays on both extended monitors and the MacBook main screen without issue.
GlennyKravitz is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2022, 04:31 PM   #14
Jemand
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 4
Default

For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
Jemand is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2022, 06:22 PM   #15
Grönis
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Jemand View Post
For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
niiiicccee it did work for me to!!! THANKS!
Grönis is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2022, 08:15 PM   #16
mdiorio
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Default

So I have this problem when the Laptop screen is the primary and I move an app (in my case an app built in Unity) to the external monitor. If the external monitor is the primary screen, it works fine on both displays.
mdiorio is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2022, 03:35 AM   #17
acelefty
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 1
Wink

Quote:
Originally Posted by Jemand View Post
For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
Thank you! This "fix" let YoutubeTV work while connected to my DisplayLink dock again. Not sure what Apple did to break that functionality, but I bet there are a lot of upset YTTV users out there.
acelefty is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2022, 12:53 PM   #18
Ronot
Junior Member
 
Join Date: Apr 2022
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Jemand View Post
For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
Thank you for finding a solution!
Ronot is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2022, 08:10 PM   #19
fabiorf
Junior Member
 
Join Date: Jun 2022
Posts: 1
Default Screen Black OK

Quote:
Originally Posted by Jemand View Post
For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
Heyyyyy iLove you LOL
fabiorf is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2022, 02:32 AM   #20
weslr
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Posts: 1
Default Problem Identified...I think

I believe it is a security issue. the USB adapter I am using needs recording software. The streaming services don't know I'm not actually recording and shut me down. Once I disabled the USB adapter monitor all the streaming services worked properly.
weslr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.