Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-17-2017, 12:52 PM   #1
Andr0s
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 1
Default Black screen on secondary monitor

Good morning,

I'm trying to install a universal docking station Displaylink on my notebook. The device is a Kensington sd3500v. I have windows 10 updated to the latest release (14393.953). My problem is that the secondary display (which is detected correctly) remain black, and it shows only the pointer if I go on. I already tried the various solutions suggested in the forum and on the website, the video driver (AMD) and all drivers are updated to the latest version. I have done many tests with different software versions (7.9 - downloaded from Kensington website, 8.1 and 8.2beta2 - downloaded from the website DisplayLink) but the problem remains the same. I also tried disabling or uninstalling my antivirus, always without success! I hope you can help me. Attached the report generated by "DisplayLink Support Tool".

Thanks in advance! best regards.

Andrea Fabio Anzeo
Attached Files
File Type: zip ANDR0S-WORK_20170317_143443.zip (1.20 MB, 1 views)
Andr0s is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
black display, blank, blank screen, mouse

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.