Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: 5.2 Software Release

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-25-2010, 10:51 AM   #1
jerbi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default Corporate install Ethernet not detected

Hello,

We purchased the K33926 for testing. This device has displaylink and smsc lan9500 onboard.

When i install the corporate installer + SMSC driver the ethernet adapter is not recognized. We want to purchase multiple docks but we are not going to install all docks manually.

I already asked Kensington but they have no solution. The software they supply cannot install silently

Anyone encountered the same problem?

Thanks!
jerbi is offline  
Old 03-26-2010, 09:04 AM   #2
Wim
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,564
Default

Hi

We have updated our corporate install user guide to include the information on how to distribute the Ethernet install. This is available here:

http://www.displaylink.com/corporate...UsersGuide.pdf

Section 5 covers how to deploy the Ethernet driver.

Wim
Wim is offline  
Old 03-26-2010, 10:26 AM   #3
jerbi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default

Hi,

Thanks for the information but installing the drivers is not the problem, they are installed.

The problem is that the LAN9500 is not detected, when i use the latest software from the Kensington site (Setup_R5.2M4.exe, DisplayLink Corp. 5, 2, 23316, 0) the landriver is also installed and the LAN9500 is detected which is not the case with the corporate installer. If the hardware is not detected it will not use the driver stored in the driver database.

Is there a way to install the software mentioned above silently?

Thanks!
jerbi is offline  
Old 03-29-2010, 03:39 PM   #4
jerbi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default

When i install the corporate software en replace the displaylink core drivers with version 5.2.23219.0 the ethernetadapter is detected.

The problem is that after i replace the drivers the license agreement pops up. You will need administrative privileges to finish the installation
Our employees are not administrators
jerbi is offline  
Old 03-31-2010, 06:27 AM   #5
jerbi
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Thumbs up

Our problem is solved with the new release of the new corporate installers

Thanks Wim and the Displaylink team!
jerbi is offline  
Old 04-01-2010, 01:29 AM   #6
Wim
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,564
Default

There is now a "Kensington Office Dock" corporate install package available to use with this product. This should be used with the Kensington sd400v dock so Ethernet will correctly work.

Thanks

Wim
Wim is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.