Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2016, 01:59 PM   #1
hoytlink
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
Default Issue with Virtual Machine on VMware ESXi 6.0

I'm trying to get a StarTech IPUSB2HD2 to work on a Virtual Machine. It works fine for Win10 to get a 3rd monitor, but I really want it to work on a VM.
I have installed the drivers on both a Win7 and Win10 VM. It will install and "connect", but it never shows up in Windows so I can configure it under Windows. I'm not using Workstation. I'm using VMware bare-metal hypervisor ESXi 6.0 This was to be my Holy Grail. HDMI with audio, keyboard, mouse, and flash drives. Heavens open. But sadly no.
Does anyone have any ideas? StarTech tech support says they don't support it using a VM, so they can't help.
I would get like 10 of these if I could get it to work. Please, please can someone help.
hoytlink is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2016, 04:40 PM   #2
rboerner
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 24
Default

DisplayLink devices aren't supported from within a VM. DisplayLink calls this out in their knowledge base entry here -> http://support.displaylink.com/knowl...re-on-a-virtua

If you wish to voice your support for changing this, you may wish to add a comment to this 'Feature suggestion' submission -> http://support.displaylink.com/forum...er-so-that-vir
rboerner is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
esxi, ipusb2hd2, startech, virtual, vmware

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.