Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-13-2013, 05:34 PM   #1
surface2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Default 7.4 M2 Driver issues with Surface (or Windows in general....)

I have a few microsoft surface Pros deployed in my environment using Toshiba DynaDock U3.0s that have never had any problems in the past. They are all using Driver version 7.2 or 7.3 without any issues.

So we just got a batch of Surface 2 Pros with Windows 8.1 and I see that I need Driver version 7.4 M2 for Windows 8.1. So I install that and I notice the the ethernet driver keeps randomly removing and installing itself sporadically. It will work fine for a while then remove itself.

At first i thought it was a faulty dock, so i swapped the docks and it kept happening. Reinstalled the drivers and same results. Installed the drivers on another surface 2 and same results.

Then i installed the 7.4 M2 drivers on a Windows 8 machine and had the same results.

There is an apparent issue with the 7.4 M2 driver when using a Toshiba DynaDock U3.0 PA3972U-1PRP

Anyone else have this issue? I saw 1 other thread that appears to be similar on a quick glance.
surface2 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2013, 04:31 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Can you attach the logs from this tool:
http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=269

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2013, 03:18 PM   #3
surface2
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by JamesH View Post
Hi,

Can you attach the logs from this tool:
http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=269

Thanks,
James
I can attach the log files minus the network log if that will still help. from what i see its just an echo of netstat and ipconfig anyway.
surface2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.