Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-25-2012, 06:39 PM   #1
mplunkett
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default Win 7 Dual Boot Black Screen/Freezes

I am running Win 7 Pro x64 dual boot on a MacBook Pro (using BootCamp). I have a UV Plus 16 and a UV Plus 19, both plugged into a Targus ACP45US docking station. After the initial setup, everything was running smoothly. After installing a round of Windows updates, the UV+ 19 is constantly freezing, going to a black screen, and then reloading (twice it has completely crashed computer), but any previously-maximized windows are now non-maximized.

I attempted a System Restore to before the Windows updates, but received errors saying that the restore points were corrupted. Please take a look at the DisplayLink logs and see if there is anything fixable! My system is now almost unusable, as it is constantly crashing and I have to put all my windows back to their usual locations afterwards.

Please respond--I'd like to fix if possible, otherwise I'll have to send back.
Attached Files
File Type: zip MPLUNKETT-PC_20120625_141455.zip (519.5 KB, 2 views)

Last edited by mplunkett; 06-26-2012 at 04:18 PM. Reason: Update
mplunkett is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 08:44 PM   #2
mplunkett
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default Problem seems to lie with the Targus Docking Station

Upon doing some troubleshooting, it seems that the problem actually lies with the Targus docking station. I unplugged both UV Plus units from the dock and plugged them directly into my MBP--haven't gone to a black screen since. I guess I'll have to try another dock and see if I can find a solution, as the MBP doesn't have enough USB ports for all my devices.
mplunkett is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 03:52 PM   #3
Wim
Senior Member
 
Wim's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,561
Default

The ACP45US docking station is an old dock from Targus and doesn't even contain DisplayLink. I wonder if it cannot deliver enough power from its USB ports for both adapters, which is why you find the issue when the adapters are connected through the dock.

Wim
Wim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.