Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-21-2014, 11:46 AM   #1
itc.andy.gibson@gmail.com
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 1
Angry Mac Basics

Sorry for the very basic post here, but becoming increasingly frustrated with what should be a simple install process and wanted to canvass for opinion...

I recently purchased a displaylink adaptors for USB > HDMI (http://www.cablematters.com/pc-291-7...d-macbook.aspx)

Seems to work fine for Windows, but not working at all on my Mac. I am running 10.9.4 on an Intel powered machine, which by all reviews should work to at least some degree, but my OS doesn't even detect the display

If I can't get it working with my Mac I shall need to return the product

Any thoughts? Something obvious I may be missing? Worth rolling back to Mountain Lion?
itc.andy.gibson@gmail.com is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2014, 04:34 PM   #2
jeanphilippe
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 6
Default

Your issue seems coming from a missing driver , have you run the dedicated driver , and which one? 2,1 2,2 ??It works fine here with Imac 2,5 G but other problems occurs... like CPU keep running hot, endless logs.. Apple tv cant work.. as you can see in all these posts .. nobody has achieved a proper running of this product at all.give up !
jeanphilippe is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
10.9.4, install, mac, mavericks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.