Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-22-2013, 10:58 PM   #1
adam_j_bradley
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 5
Default Q: Lenovo LT1421 no longer working on my Mac

Log files attached. Help! Thanks in advance.

//Adam
Attached Files
File Type: zip DisplayLink Information.zip (36.7 KB, 2 views)
adam_j_bradley is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2013, 01:08 PM   #2
Wim
Senior Member
 
Wim's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,561
Default

Hi

You have the problem that is covered in this article with the device not starting up properly:

http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=324

Wim
Wim is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 01:09 AM   #3
adam_j_bradley
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Wim View Post
Hi

You have the problem that is covered in this article with the device not starting up properly:

http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=324

Wim
The LED does light up, I'll check the PID tonight.
//Adam
adam_j_bradley is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.