Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-02-2018, 11:35 AM   #1
shad0wca7
Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 31
Default [SOLVED] "Could not connect to DisplayLink"

I've followed the instructions to the letter, restarted several times. Using the latest (Beta 5 drivers). The DisplayLink User Agent has correct permissions in security settings..

When I plug in the DisplayLink, my external monitors go to clone mode and I get a notification stating the same. The AirPlay icon is visible as I have an AppleTV in the home however DisplayLink is not selected / activated on this so I'm unable to chose to extend my desktop.

When I select DisplayLink, nothing happens for a while and then I get a popup saying 'Could not connect to "DisplayLink"' - as in the attachment.

I figured that having one external display would be better than nothing but this isn't working at all.. Any idea what is going on?
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2018-06-02 at 12.35.10.jpg (8.0 KB, 0 views)

Last edited by shad0wca7; 06-02-2018 at 05:11 PM.
shad0wca7 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.