Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2012, 02:23 PM   #21
fhall1
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by Wim View Post
As I have put on the other thread, the login issue could be solved by 10.8.3 OSX update. Could any users with access to this OSX patch try this release and see if it really does solve the issue?

Thanks

Wim
Please tell me you're not saying that Displaylink does not have membership in the Apple Development program and doesn't have 10.8.3 beta running on a testbed? You're asking for independent confirmation from some users - right? If not, that's pretty sad.
fhall1 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2012, 03:32 PM   #22
Wim
Senior Member
 
Wim's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,561
Default

Quote:
Originally Posted by fhall1 View Post
Please tell me you're not saying that Displaylink does not have membership in the Apple Development program and doesn't have 10.8.3 beta running on a testbed? You're asking for independent confirmation from some users - right? If not, that's pretty sad.
Yes - we've had it and been testing for a few weeks (since the day it was available) and can't reproduce the issue now. We're just looking for confirmation from the community to see if it is fixed, as Apple have not updated our incident ID to tell us its fixed.

Wim
Wim is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2013, 02:38 PM   #23
chandler767
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 27
Default Bump

Bumping this up so users can still find it.
chandler767 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 07:47 AM   #24
olka
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Exclamation mac os x 10.8.3

mac os x 10.8.3 is out now. Going to test it with displaylink alpha 2 drivers
olka is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 04:19 PM   #25
fhall1
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 32
Default

PLease let us know what you find out
fhall1 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 06:47 PM   #26
olka
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Default

My problems with loginscreen are gone. Nice job!
olka is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 12:27 AM   #27
chandler767
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 27
Default

This patch is no longer needed with the latest Beta drivers and 10.8.3. Works fine without it. Good job DisplayLink Team.
chandler767 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 10:27 AM   #28
Wim
Senior Member
 
Wim's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,561
Default

We've updated our known issues FAQ to report the current status:

http://kb.displaylink.com/333

Wim
Wim is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.