Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED - Windows 10 Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-30-2015, 08:43 PM   #1
TMCFan
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
Smile Build 10130 and 7.9 Beta 1

Hi All,

Just a "me too"-type post to confirm that Windows 10 continues to work fairly solidly with the current v7.9 beta 1 release (I've had a good experience since the previous 10122 build came out).

This is running on a Dell Venue Pro 8, connected to a 27" AOC Q2770P through Plugable's UD-Pro8, which I now daisy-chain to their UD-3900, in order to drive a couple of 23" Dell screens as well.

Plugable Ethernet on the UD-3900 was knocked out when I upgraded from Windows 10 build 10074, but I was able to get it working with the 7.7.60003.0 driver. Driver 7.9.95.0 is otherwise working with my screens.

No major issues so far, although I've found the upgrade experience smoother if I disconnect the Dell tablet before upgrading the DisplayLink software, then let it re-detect and update drivers for the other adapter accordingly.



---------
Windows Home 10 build 10130
Dell Venue Pro 8
Plugable UD-Pro8
Plugable UD-3900
1 x AOC Q2770P
2 x Dell U2312HM

Last edited by TMCFan; 05-30-2015 at 08:46 PM. Reason: Typo fixed
TMCFan is offline  
Old 06-06-2015, 02:12 PM   #2
justauser
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6
Default

I have the same issue with the ethernet not being recognized. which build is the driver and did you run install?
justauser is offline  
Old 06-07-2015, 11:24 AM   #3
TMCFan
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 4
Default

I didn't try reinstalling v7.9 b1, because getting Windows to re-scan for drivers resolved the issue.

The driver Windows identified for the Plugable Ethernet adapter (on the UD-3900 dock) is 7.7.60003.0, based on Windows using dlcdcncm62.sys (it's located in C:\WINDOWS\system32\DRIVERS; file version is 2.34.11.0).

All the other Plugable adapters I have are currently using DisplayLink driver 7.9.95.0.

Still no major issues for me (e.g., screens blanking), although there is some occasional lag when scrolling with a mouse.

I may try a clean install when the next Windows 10 beta drops, rather than an in-place upgrade, to see if that makes a big difference. Certainly planning on taking that approach once the final version appears in late July/early August.
TMCFan is offline  
Old 06-08-2015, 03:36 PM   #4
justauser
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 6
Default don't see the file

looked in the directory and don't see the file. opened older versions with 7Zip and also don't see the file? Ideas?
justauser is offline  
Old 06-21-2015, 07:09 AM   #5
ctoth
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 15
Default

Preview 10130, 7.9 Beta2 DisplayLink driver, 352.84 nVidia drivers and the AOC USB monitor are working together properly.
ctoth is offline  
 

Tags
aoc q2770p, dell venue pro 8, plugable, ud-3900, ud-pro8

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.