Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > Closed - 8.6 Beta for Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-13-2018, 06:21 PM   #1
AaronB
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 4
Default 8.6 beta Windows 10 - display issues changed but still present

I'm using a 6950 docking station on an i7 skylake laptop.

Two external screens running at 2k each. Connected via displayport cables. (Same issue occurs over HDMI)

With v8.5 drivers and older, if I was on a microsoft teams video call or screenshare, both screens would go blank for a second or two ever few minutes.

I installed the 8.6 beta drivers and enabled alternate encoding in the registry.

With 8.6 beta drivers, the video feed and input to the screen now freezes for a couple of seconds, then the screens go blank for a couple of seconds.

Essentially the issue is slightly worse now as it interrupts work for a couple more seconds due to the freeze.

The external keyboard input will also lag and omit characters if plugged into the docking station.
AaronB is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.