Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-29-2017, 04:48 PM   #21
Carlo
Mac Team
 
Carlo's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 606
Default

Quote:
Originally Posted by TTtheBear View Post
Updated to released version 10.13. Black screen with mouse cursor continues.
Have you installed version 4.0 of the DisplayLink drivers?

Carlo
Carlo is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 08:20 AM   #22
Remko
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default I've the same

MacOS High Sierra 10.13
Display link 4.0.0

And still the black screen, you've to log in and reopen the programs
Remko is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2017, 12:54 PM   #23
TTtheBear
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Carlo View Post
Have you installed version 4.0 of the DisplayLink drivers?

Carlo
Latest I can find on the site for a U244-001 is 2.6.
TTtheBear is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2017, 12:35 PM   #24
Kb1451
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default Lock Screen Issues

MacOS Version: 10.13 (17A365)
Computer Make and Build Year: 2015 Mac Book Pro 2015 A1398
Displaylink Driver Version: 4.0.0 (85514)
Displaylink Device: Toshiba dynadock® U3.0 PA3927U-1PRP
What You Are Experiencing: When I try to lock my MacBook it keeps crashing. Sometimes trying to lock sometimes after its locked. This issue does not happen when I am disconnect from the dock.
Kb1451 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 07:20 AM   #25
Carlo
Mac Team
 
Carlo's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 606
Default

Quote:
Originally Posted by TTtheBear View Post
Latest I can find on the site for a U244-001 is 2.6.
Hi,

You can find the latest drivers at http://www.displaylink.com/downloads

Some manufacturers can take a while to update their own download page.

Regards,
Carlo
Carlo is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 09:27 AM   #26
Melvin
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default

Hi. I hope it's OK to join this thread.

I re-installed two Mac's (MacBook Pro, 2012) with macOS High Sierra and installed the newest DisplayLink software. I am using an HP 3005pr Port Replicator with two screens.

Everything was working well under Sierra, but my screens are not working under High Sierra. They are even not detected in System Preferences. The other functions, USB and Ethernet, worked plug and play as they should

Hope you can help me.

Last edited by Melvin; 10-02-2017 at 09:37 AM.
Melvin is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 12:08 PM   #27
cbwilliamsnh
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Unhappy Device not recognized...

macOS High Sierra version 10.13
MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
Display Link v4.0.0 (just downloaded)

My Display Link display worked fine under Sierra. Upgraded to High Sierra, uninstalled the old version, installed the new version. No picture at all as the device is not visible in the USB section of the System Report. Tried connecting it to a powered USB hub, still not recognized.

Any next steps or am I stuck waiting for a driver update?

Chuck
cbwilliamsnh is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 12:19 PM   #28
Melvin
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default

Exactly the same at my side.
Melvin is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 12:37 PM   #29
Carlo
Mac Team
 
Carlo's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 606
Default

Quote:
Originally Posted by cbwilliamsnh View Post
macOS High Sierra version 10.13
MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
Display Link v4.0.0 (just downloaded)

My Display Link display worked fine under Sierra. Upgraded to High Sierra, uninstalled the old version, installed the new version. No picture at all as the device is not visible in the USB section of the System Report. Tried connecting it to a powered USB hub, still not recognized.

Any next steps or am I stuck waiting for a driver update?

Chuck
Hi,

If your device is not visible as a USB device then we need to analyse the HW and host controller configuration, it's not a driver matter as the driver has nothing to connect to.

We need to reproduce this as soon as possible. The best thing would be for you to send us the information gathered by our tool: http://support.displaylink.com/knowl...rticles/755301

We'd still need to know which kind of device (model and manufacturer) you are trying to connect and any information about how the device is connected (adapters or hubs).

Thank you
Carlo
Carlo is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2017, 01:00 PM   #30
Melvin
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Default

You’ve got mail, Carlo.
Melvin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.