Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-03-2018, 07:50 AM   #1
kvoigt87
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Default Dual Display Issue Mac High Sierra 10.13.6

Hi,
I recently got a DOCK410AUZ-51 Targus to use my Macbook (Retina 12-inch 2017; High Sierra 10.13.6). with two external monitors. I downloaded DisplayLink USB Graphics Software for macOS (4.3 Beta 6) and got AirPlay active.

On System Preferences -> Displays ->Arrangements it does show me 3 displays to drag arround. However, it does use my Mac as one screen and mirrors the 2nd screen on the two external monitors. How can I make it work so that I can use all three screens individually?
Attached Images
File Type: jpg Screenshot 2018-09-03 11.14.05.jpg (10.5 KB, 0 views)
kvoigt87 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2018, 07:38 AM   #2
Archie1709
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Default IOGear USB 3, HDMI extended monitors, MacOS High Sierra 10.13.6 Not Working

Hello friends,

I just purchased an IOGear dock GUD300 and connected two monitors via HDMI. One is HDMI to HDMI, the other is HDMI through DVI connector.

I connect from IOGear's USB3 connector into my Macbook Air which is currently in OS version High Sierra 10.13.6.

I downloaded and installed Displaylink V4.3, beta 5 driver. I made sure that the Displaylink User Agent is allowed to control my computer via the Security and Privacy setting of my Macbook.

I also connect a wireless logitech keyboard and mouse.

I made sure all the power is connected on monitors and the dock.

I connected my Macbook Air with IOGear dock via the USB3 cord.

This is what happens:

1. the screens detect a signal in HDMI
2. the screens then remain blank (a bit grey-er than the black screen when turned off or with no signal).

However, when I connect any one of the monitors directly into my MacBook Air via HDMI using my thunderbolt adapter, any one of these screens work.

Finding:

1. the monitors work individually when connected to the Macbook directly via thunderbolt HDMI adapter.
2. The wireless keyboard and mouse works.
3. The monitors detect a signal

Problem:
I don't see anything on the monitors.

I tried uninstalling the driver, and reinstalling. I even tried uninstalling the driver, and reinstalling 4.1.11 and this doesn't work.

Can you please help? I need it ASAP.
Archie1709 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.