Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED - 8.3 Alpha for Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-14-2017, 04:00 AM   #1
ahgflyguy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
Default Image flash-back in Windows 7

I am running 8.3 Alpha on both windows 7 and windows 10 dual-booted on the same machine. This only happens in windows 7.

When I make a small change in the displayed image (by typing or highlighting or copy/pasting, etc), the change displays for an instant, then the previous image displays for an instant, then the new image displays and persists.

It seems that the larger the area that is affected by the image change (up to maybe 1% or 2% of the screen area), the longer the flash-back and recovery takes. It does not happen after every keystroke, and I haven't seen it happen with the mouse pointer.

Is it necessary to submit installation log files, since this (to me) does not seem to be an artifact of the installation process?
ahgflyguy is offline  
Old 06-15-2017, 02:47 PM   #2
AlbanRampon
DisplayLink Tech Support
 
AlbanRampon's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Cambridge, UK
Posts: 1,271
Arrow

Hello,
Interesting and well described thank you.
The logs are not only pertinent to the installation but also running.
They would be helpful to get a similar machine to try and get a reproduction and debug.
Would you please also be able to confirm that if you roll back to 8.2M2, the issue disappear?
Thanks for taking the time to post.
Kind regards,
Alban
AlbanRampon is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.