Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-15-2017, 04:40 PM   #1
DesertF0x
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
Default Displaylink Driver 1.2.65 on Ubuntu 16.04.2

I have updated my Ubuntu 16.04 to 16.04.2 with kernel 4.8 and new X.Org 1.18.4. Afterwards I have installed the current Displaylink Driver.

Now the Displaylink service wont start:
Code:
Feb 15 17:24:56 DesertF0x-T400 systemd[1]: displaylink.service: Service hold-off time over, scheduling restart.
Feb 15 17:24:56 DesertF0x-T400 systemd[1]: Stopped DisplayLink Manager Service.
Feb 15 17:24:56 DesertF0x-T400 systemd[1]: Starting DisplayLink Manager Service...
Feb 15 17:24:56 DesertF0x-T400 systemd[3353]: displaylink.service: Failed at step CHDIR spawning /sbin/modprobe: No such file or directory
Any help appreciated.

EDIT: That was just a leftover of the old Driver.

Now I have a X.Org crash when connecting the display link device.
/usr/lib/xorg/Xorg:Xorg: ../../glamor/glamor_fbo.c:189: glamor_pixmap_ensure_fb: Assertion `fbo->tex != 0' failed

2nd EDIT:
After starting x from console, which worked, and disabling the monitor which is connected to the dock I could re-enable it after logging in with lightdm an X won't crash any more.

Last edited by DesertF0x; 02-15-2017 at 05:18 PM.
DesertF0x is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.