Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: macOS 4.0 for High Sierra (10.13)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-17-2017, 10:36 PM   #1
hankxu
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 2
Default flashing screen on 10.13 GM with latest beta DisplayLink driver

Hi, I had the high hope of getting better performance with 10.13 GM and DisplayLink driver but once the driver was installed and connected to second screen, the screen kept flashing and was unusable. I am using Anker usb 3 to HDMI adapter model y-3702, connected through a DVI to HDMI converter to a 22-inch Viewsonic monitor. If I connected to a 27-inch monitor with HDMI input using the Anker adapter, it worked fine.

Was the problem with the DVI to HDMI converter? The 22-inch monitor is an older monitor without HDMI input. It was working before on 10.12 though.

Thanks!
hankxu is offline  
Old 09-18-2017, 09:42 AM   #2
Carlo
Mac Team
 
Carlo's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 585
Default

Hi hankxu,

Can you please follow the instructions on http://support.displaylink.com/knowl...rticles/755301 so we can analyse this issue?

Many thanks,
Carlo
Carlo is offline  
Old 09-18-2017, 06:16 PM   #3
hankxu
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 2
Default

Here are the log files. Thanks.
Attached Files
File Type: zip Hank’s MacBook Pro_20170918_101300.zip (1.76 MB, 22 views)
File Type: zip Hank’s MacBook Pro_20170918_101121.zip (1.55 MB, 20 views)
hankxu is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.