Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-14-2014, 08:35 PM   #1
thedutchman
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Default USB device detected, drivers up to date, but no display

I've removed and reinstalled the DisplayLink software, making sure to use the latest drivers available. The device shows up in device manager (no errors or warnings). However, the DL tray icon does not show up. I've tried different monitors on the USB device, all known to be working). I've been able to replicate this problem on at least two computers.

I'm attaching the report file from the diagnostic tool.
Attached Files
File Type: zip FLAWRENCE-7_20140414_135425.zip (667.3 KB, 4 views)
thedutchman is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 02:47 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Are you able to try other USB ports on your notebook?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2014, 07:16 PM   #3
thedutchman
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Default

I've tried on multiple computers, on multiple USB ports, and the result is the same on each. Other computers were running Win7, Win8, XP. I've also tried different monitors connected to the device. Should I assume that the device is dead?
thedutchman is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2014, 08:03 PM   #4
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

On the Dell you reported this issue can you try upgrading the graphics driver to this one?

http://www.dell.com/support/home/us/...&categoryId=VI

There were some USB connection errors in the logs - do you have another USB cable you can try?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.