Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-10-2014, 02:36 PM   #1
stefnee
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Default App wont install

I have a Dell XPS13 with Win 8.1. I just tried to install Displaylink V7.6M1 and get an error message that "this app can't run on your PC".
stefnee is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2014, 07:02 AM   #2
Wim
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,564
Default

Can you check that the download is not corrupted? If it is OK, can you send the log files as described here:

http://kb.displaylink.com/269

Do other DL software versions install OK? There have been no changes to the installer between 7.6 M0 and 7.6 M1 so if one works and one doesn't then it is probably something to do with the download.

Wim

Wim
Wim is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2014, 09:26 PM   #3
jwasserberg
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3
Default

I am having the same problem. Any update on this?
jwasserberg is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
8.1, install error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.