Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-18-2013, 05:42 PM   #1
joely
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Default Lenovo Carbon X1 Touch - Display disconnections/flicker

I have a Windows 8 (not 8.1) Lenovo Carbon X1 Touch with the latest video and drivers installed connecting to a Targus ACP70USZ DisplayLink device. I installed the DisplayLink software and attached the device, which worked well for a short while but ultimately started to flicker wildly and disconnect from the secondary monitor. Once the flickering starts the monitors resize, refresh and attempt to connect again. I have connected over DVI, VGA and HDMI (HDMI is my go to config). I have three monitors I have tested this with - all of which have the same issue after a period of about an hour. The experience is, let's just say - unusable. Can anyone assist with a recommendation on how to resolve this? I just updated to the 7.3 DisplayLink software and ran into the same issues. I'm about to return the device, but wanted to check first. Thanks!

Joel
joely is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2013, 12:48 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
JamesH's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,501
Default

Hi,

Please run through these steps:
http://www.displaylink.org/forum/showthread.php?t=896

If the issue persists please post the logs - details for how can be found here:
http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=269

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
carbon x1, lenovo, targus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.